Enotni na Dnevu Kolektorja!

Enotni na Dnevu Kolektorja!

16. 07. 2024

Prvo julijsko soboto je zaznamoval tradicionalni Dan Kolektorja, kjer se nas je letos zbralo več kot 4.500 obiskovalcev. Tak dogodek je vedno krasna priložnost, da dan delimo z družino, prijatelji ter sodelavci, se poveselimo, sprostimo in okrepimo medsebojne vezi. 

Tradicionalni Dan Kolektorja v Idriji

Tradicionalni Dan Kolektorja v Idriji

Dogodek se je tudi letos odvijal z obilo pozitivne energije, najmlajši obiskovalci so se zabavali na igralih ter ob animacijah Ribiča Pepeta, vsi skupaj pa smo plesali ob ritmih glasbenih zasedb Chicas in Fetharji.

 

Zbrane na dogodku je nagovoril tudi predsednik uprave Valter Leban, ki je izrazil veselje nad tako številnim obiskom ter povečano udeležbo sodelavcev iz hčerinskih podjetij: »To je jasen znak, da uspešno gradimo enotno in močno identiteto, ki jo imenujemo En Kolektor«.

Valter Leban, predsenik uprave Kolektor d.d.

 

Kot je dejal v nadaljevanju: »Identiteta En Kolektor koristi tako nam, zaposlenim, kot tudi našim poslovnim partnerjem in skupnosti. Ta enotna identiteta nam pomaga vzpostavljati skupne vrednote in cilje, kar vodi do boljše komunikacije, sodelovanja in uspešnosti.

Gradimo okolje, kjer se vsakdo počuti vključenega in cenjenega. To pa je ključnega pomena za našo inovativnost. Občutek varnosti v delovnem okolju, kjer se vsak lahko izrazi brez strahu pred negativnimi posledicami, je temelj za ustvarjanje novih idej in izboljšav.

V današnjih negotovih časih je inovativnost ključna za naše dolgoročno preživetje. Omogoča nam, da rastemo, ostajamo konkurenčni in ustvarjamo dodano vrednost za naše stranke in deležnike.«

Vsem zaposlenim se je iskreno zahvalil za prispevek k gradnji enotne identitete En Kolektor in za spodbujanje inovativnosti, ter zagotovil, da bomo skupaj še naprej gradili varno in inovativno okolje, ki bo vodilo k nadaljnjemu uspehu našega Kolektorja.

 

Naše sodelavke in sodelavci so s svojimi družinami in prijatelji tudi letošnji Dan Kolektorja naredili poseben in nepozaben!


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice